Loading...

Over Door

Van winkel in kinderkamer artikelen zijn we uitgegroeid tot een aansprekende winkel in totaal interieurs met de mooiste gerenommeerde merken, van veelal Italiaanse afkomst.
We huizen in een oud pand met mooie oude spanten en proberen onderscheidend te zijn en passie uit te stralen. Modern Italiaans design in combinatie met natuurlijke materialen, mooie kunst en persoonlijke items zijn voor ons de basis voor de gewenste warme uitstraling met een ziel. “Design is about the function of the design”

Heeft u plannen om te bouwen, verbouwen, of gewoon zin om de oude inrichting eens aan te pakken ?
DOOR kan u helpen met advies en ontwerp (binnen & buiten) en, indien gewenst, ook de uitvoering verzorgen. We werken met een klein creatief team en houden van een persoonlijke aanpak, zodat voor elk budget de mogelijkheden worden bekeken.
Daarnaast kan Door uw gordijnen, stofferingen en behang verzorgen. We hebben een groot assortiment aan stoffen en behangen van gerenommeerde stoffenhuizen.
Als u geïnteresseerd bent geworden kunt u, geheel vrijblijvend, een afspraak met ons maken, dan komen we graag een keer bij u langs.


Contact

Bel
+31 35 698 0095
+31 625007176
Ons adres
Verbindingslaan 1
1401 VB Bussum
E-mail
Openingstijden
ma t/m do: op afspraak
vrij 12:30 - 17:30 uur
za 12:30 - 17:30 uur